رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
امام جمعه تربت‌جام‌:

مدیران کشور مراقب محدود کردن گذرگاه‌های کشور باشند

امام جمعه تربت‌جام گفت: طرح سلطه‌گری کاخ سفید برای کنترل گذرگاه‌های ایران و واگذاری آنها به شرکت‌های آمریکایی این طرح‌ها تلاشی است برای تسلط خارجی‌ها بر نقاط حساس ایران است.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ حجت‌الاسلام حسین اسلامی در خطبه‌های عبادی و سیاسی نماز جمعه این هفته که در محل مصلی الغدیر تربت‌جام برگزار شد با سفارش به رعایت تقوای الهی به خود و نمازگزاران اظهار داشت: اگر این طرح شیطانی اجرایی شود بستری برای عملیات‌های جاسوسی آمریکا و رژیم صهیونیستی در مرزها مهیا خواهد شد و مهمترین قطب حمل و نقل در غرب آسیا مسدود می‌شود لذا جمهوری اسلامی هرگز عملیاتی شدن این طرح شیطانی را تحمل نخواهد کرد.

وی با تاکید بر این که مدیران باید موضع رهبری را باقاطعیت پیگیری کنند؛ تصریح کرد: مسئولان ازابزارهای دیپلماسی امنیتی و نظامی جهت بر هم زدن طرح شیطانی استکبارجهانی استفاده کنند که با اجرا شدن این دو طرح تهدیدهای نظامی؛ امنیتی؛ نظامی و اقتصادی  و ناتو در کشورهای منطقه خواهد بود.

امام جمعه تربت‌جام در پایان با اشاره به طرح شیطانی آمریکا و رژیم صهیونیستی درخلع سلاح حزب الله ابراز داشت: آمریکا و رژیم صهیونیستی فشاری که بر دولت لبنان برای خلع سلاح حزب الله آوردند جای تاسف دارد روزی که آتش بس با رژیم صهیونیستی امضا شد نه تنها رژیم کودک کش از مناطق اشغال شده عقب نشینی نکردند بلکه بارها آتش بس را هم نقض کرده است؛ دولتمردان خائن لبنان مصوبه خلع سلاح را مصوب کردند بدانندکه یک خیال خام و رویاپردازی است حزب الله اعلام کرده این مصوبه منتفی و ارتش توان این کار را ندارد و آمریکا از کشورهای عربی به عنوان ابزار برای امنیت رژیم صهیونیستی استفاده می‌کند. 

انتهای خبر/

1404-05-24 18:31 شماره خبر : 12493

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!