رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
همزمان با اربعین حسینی انجام می‌شود؛

خدمت‌رسانی موکب عاشقان امام‌رضا نیشابور به زوار اربعین

موکب عاشقان امام رضا(ع) شهرستان نیشابور با استقرار در نجف اشرف، روزانه هزاران وعده غذای گرم، میوه، نوشیدنی خنک و خدمات اسکان را به زائران پیاده‌روی اربعین ارائه می‌دهد.

محمدتقی معصومی‌نیا، مسئول موکب عاشقان امام رضا (ع) نیشابور در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ موکب عاشقان امام رضا (ع) شهرستان نیشابور همچون سال‌های گذشته با اعزام پرسنل و خادمان افتخاری، فعالیت خود را برای خدمت‌رسانی به زائران اباعبدالله الحسین (ع) آغاز کرده است.

وی با اشاره به اینکه، این موکب با حدود ۱۲۰ خادم خواهر و برادر در مدت ۱۲ تا ۱۴ روز استقرار خود در نجف به‌طور میانگین روزانه بین ۱۰ تا ۱۲ هزار وعده غذای گرم شامل ناهار، شام و میان‌وعده را در بین زائران توزیع می‌کند، ادامه داد: روزانه حدود دو تُن هندوانه به‌عنوان میان‌وعده میان زائران توزیع می‌شود همچنین انواع چای و شربت خنک برای رفع خستگی و عطش زائران ارائه می‌شود.

وی افزود: این موکب به نمایندگی از مردم شهرستان نیشابور افتخار دارد در کنار موکب ابوشریف از کشور عراق و هیأت ۱۴ معصوم (ع) تهران به‌صورت مشترک و هماهنگ در زمینه پخت و توزیع غذا، میوه و میان‌وعده فعالیت کند.

مسئول موکب عاشقان امام رضا (ع) نیشابور بیان کرد: همچنین در حوزه اسکان، ظرفیت تعهدی ما پذیرش ۱۵۰۰ نفر در شبانه‌روز است که در اوج حضور زائران به‌ویژه سه تا چهار روز مانده به اربعین این ظرفیت گاه به ۲ هزار نفر نیز می‌رسد.

معصومی‌نیا در پایان خاطرنشان کرد: هدف اصلی خادمان این موکب، خدمت بی‌منت به زائران سیدالشهدا (ع) و خلق خاطره‌ای شیرین از میزبانی مردم ایران در مسیر پیاده‌روی اربعین است.

انتهای خبر/

1404-05-19 09:08 شماره خبر : 12424

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!