رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
رئیس اداره بهداشت و درمان نیروی زمینی ارتش:

توسعه بیمارستان‌های نیروی زمینی در حال انجام است

رئیس اداره بهداشت و درمان نیروی زمینی ارتش گفت: در راستای ارتقای کرامت کارکنان ارتش و سایر نیروهای مسلح و به همت سلسله مراتب فرماندهی، توسعه و تجهیز بیمارستان‌های نیروی زمینی ارتش با سرعت در حال انجام است.

امیر شهباز زارعی صبح امروز در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ با اشاره به پروژه‌های بازسازی و تجهیز بیمارستان‌ها در مناطق مختلف، گفت: در شمال شرق کشور، از قوچان تا مشهد، پروژه‌های مهمی در حال اجراست، زایشگاه مشهد کاملاً بازسازی شده، بخش فیزیوتراپی در مراحل پایانی است و مهمانسرای آن نیز آماده شده و همچنین در تربت‌جام و تربت‌حیدریه نیز بازسازی بیمارستان‌ها با سرعت پیش می‌رود.

زارعی افزود: این پروژه‌ها بخشی از بزرگ‌ترین قرارداد نیروی زمینی ارتش در حوزه تجهیز بیمارستان‌ها پس از انقلاب است که در چند مرحله اجرایی می‌شود که بخشی از آن در سال گذشته انجام شد و بخش دیگر در سال جاری و آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

رئیس اداره بهداشت و درمان نیروی زمینی ارتش همچنین از تکمیل ۲۲ پروژه ساخت‌وساز در کمتر از ۳ تا ۴ ماه آینده در تربت‌حیدربه خبر داد و گفت: در کشور ساخت ۲۷ مرکز درمانی در دست اقدام است که برخی از آن‌ها مانند بیمارستان‌های زنجان و تبریز قبلاً بازسازی شده‌اند.  

وی با اشاره به تاریخچه پزشکی نظامی در ایران، به نقش دارالفنون و تأسیس مراکز افسری در سال ۱۳۱۳ اشاره کرد و از دکتر امیر اعلم به عنوان یکی از پیشگامان پزشکی نوین در ایران یاد کرد.  

زارعی با تقدیر از خدمات پزشکان و پرستاران در دوران دفاع مقدس، گفت: یک هزار ۵۲۰ شهید و جانباز در نیروی زمینی ارتش تقدیم انقلاب شده و امروز نیز بیمارستان‌های نیروی زمینی با همان روحیه به خدمت‌رسانی ادامه می‌دهند.  

وی همچنین از برنامه‌های آینده برای تجهیز بیمارستان تربت‌حیدریه خبر داد و خواستار حمایت بیشتر نمایندگان مجلس و مسئولان برای بهبود وضعیت مراکز درمانی شد.  

بخش‌های بازسازی و نوسازی شده بیمارستان ۵۵۱ تیپ ۱۷۷ شهید نصر اصفهانی ارتش در تربت‌حیدریه به میزان ۶ هزار مترمربع با اعتبار ۷ میلیارد تومان، با حضور امیر نوذر نعمتی، جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران به بهره‌برداری رسید.

تیپ ۱۷۷ پیاده شهید محمدجعفر نصر اصفهانی در خرداد سال ۹۰ از لشکر ۷۷ پیروز ثامن الائمه علیه السلام خراسان جدا شد و ماموریت خود را به صورت مستقل پی گرفت.

این یگان نظامی تاکنون هزار و ۵۲۰ شهید و افزون بر سه هزار جانبار تقدیم نظام کرده است.

انتهای خبر/

1404-05-19 13:23 شماره خبر : 12428

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!