به گزارش صبح توس؛ محمد شجعی، مدیر جهاد کشاورزی کاشمر ظهر امروز در حاشیه بازدید از کشتارگاه دام این شهرستان که با حضور فرماندار، دادستان، شهردار و جمعی از مسئولان شهرستان انجام شد، اظهار داشت: محصول گوشت قرمزی که به مردم شهرستان ارائه می شود، در کنار رعایت تمامی اصول بهداشتی از کشتارگاه تا محل عرضه به شهروندان، باید از کیفیت مطلوبی برخوردار و ضامن امنیت غذایی منطقه باشد.

وی ضمن تاکید بر لزوم مشخص شدن وضعیت آینده کشتارگاه، خاطرنشان کرد: کشتارگاه ها در تضمین و تامین امنیت غذایی مردم جایگاه ویژه ای دارند و با توجه به اهمیت کشتارگاه های دام در تضمین سلامت مردم و همچنین کیفیت گوشت، حل مشکل این واحد به صورت کوتاه مدت حائز اهمیت است.

مدیر جهاد کشاورزی کاشمر همچنین تصریح کرد: بهسازی وضعیت بهداشتی سالن و ساماندهی پسماندهای کشتارگاه، جلوگیری از ورود افراد متفرقه به داخل سالن کشتارگاه، عدم کشتار دام مولد و آبستن، اجرای جدی و درست طرح هویت بخشی و جلوگیری از ذبح دام هایی که فاقد پلاک هستند از مهمترین مسائلی و مشکلاتی است که باید در کوتاه ترین زمان ممکن برطرف شود.

وی بر رعایت چهارچوب و دستورالعمل های کشتار دام مولد تاکید کرد و گفت: از الزامات فعلی کشتارگاه تهیه دستگاه سونوگرافی و اسقرار مستمر دامپزشک به جهت تایید دام مولد حذفی است و حذف دام مولد باید برابر مقررات و قوانین بالادستی باشد که درصورت عدم رعایت طبق قانون با متخلفان برخورد خواهد شد.

انتهای پیام/