به گزارش صبح توس؛ حجت اسلام حسن جهانشیری امامجمعه رشتخوار ظهر امروز در جمع پرشور نمازگزاران این هفته مسجد علی ابن طالب شهر رشتخوار با اشاره به وفات حضرت ام البنین(س) گفت: سالروز وفات امالبنین(س) به نام مادران شهدا نامگذاری شده، شهدایی که با نثار خون پاک خود امروزی کاری کردند، که امنیت و آسایش نصیب ما شود، مقام معظم رهبری میفرمایند، خانواده شهدا کسانی هستند که در حد و اندازه خود شهدایند، کسانی در زمان نیاز کشور درصحنه حاضر شدند و افتخار آفریدند که به برکت این اقدامات امروز انقلاب اسلامی ایران حرفی برای گفتن دارد.
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به طریقه انتقال قدرت ریاست جمهوری در آمریکا، اظهار داشت: امروز شاهد و ناظر آن هستیم که انتقال قدرت در آمریکا با حضور 25 هزار نیروی رسمی و نظامی در حال انجام است، این نشان از دامنگیر شدن خود آمریکا به بلایایی است، که به دنبال پیادهسازی آن در دیگر کشورها بود، آمریکایی که به انسانهای آزادمرد ظلم میکند، با شهادت سردار دلها باعث داغدار شدن ملت ایران شد، ما امروز هنوز درصدد آن هستیم که انشالله انتقام سخت خود را از جنایات عاملان شهادت سردار دلها بگیریم.
امامجمعه رشتخوار در ادامه با اشاره به اقتدار جمهوری اسلامی ایران در حوزه نظامی و موشکی به رزمایش اخیر مشترک سپاه و ارتش اشاره کرد و بیان داشت: رزمایش مشترک سپاه و ارتش از نیمه دیماه شروع و تا پایان دی ادامه پیدا کرد، این رزمایش ثابت کرد که ایران اسلامی همیشه آماده است، تا در مقابل آمریکا و عیادی آن مقابله کند.
خطیب نماز جمعه رشتخوار در ادامه این مطلب، عنوان داشت: رزمایش مشترک نیروهای نظامی ما باعث شد، تا رئیسجمهور جدید آمریکا متوجه شود، امروز قدرت موشکی ما باعث اقتدار جبهه مقاومت شده است، بهره برداری و استفاده از پهباد های مدرن ساخت ارتش و موشکهای دوربرد در این رزمایش حاوی این پیام بود، که دشمن امروز حواس خود را جمع کند و متوجه شود که ایران اسلامی به یک قدرت منطقهای و جهانی تبدیلشده است.
وی همچنین با تأکید بر اینکه امروز همواره همه ما باید گوشبهفرمان مقام معظم رهبری باشیم،و رهنمودهای ایشان را چراغ راه خود قرار دهیم، اظهار داشت: مخالفت مقام معظم رهبری درباره ورود واکسن آمریکایی به کشور با واکنش و مطرح کردن برخی از مسائل توسط برخی از افراد مواجه شد، ما باید از وجود و رهنمودهای ایشان بهعنوان چراغ راه و نجاتبخش در مسائل و مشکلات بهره بگیریم، نتایج واکسن آمریکایی در دنیا عوارض آن و مرگومیرهای حال حاضر آمریکا در رابطه با بیشترین مرگومیر این بیماری گواه این موضوع است.
انتهای پیام/
امام جمعه رشتخوار:
پیام رزمایش مشترک سپاه و ارتش، توان بالای ایران اسلامی در تقابل با زورگویان بود

رشتخوار_ حجت الاسلام جهانشیری، گفت: بهره برداری و استفاده از پهباد های مدرن و موشکهای دوربرد در رزمایش مشترک سپاه و ارتش حاوی این پیام بود، که دشمن امروز حواس خود را جمع کند و متوجه شود، که ایران اسلامی امروز به یک قدرت منطقهای و جهانی تبدیلشده است.