علیرضا آذری رئیس شبکه دامپزشکی بجستان در گفت‌گو با خبرنگار صبح توس اظهار کرد: این شهرستان دارای ۶۰ واحد مرغداری دارای پروانه می باشد که با نظارت جوجه ریزی، واکسیناسیون و صدور مجوز های بهداشتی با همکاری بخش خصوصی علاوه بر حراست از سرمایه مرغداران نقش بسزایی در تامین پروتئین مورد نیاز خانوار ایفا می کند .

 

آذری افزود : از صدور ۱۷۱۴ مجوز بهداشتی حمل طیور زنده و تولید ۳۴۸۶ تن گوشت سفید (مرغ ) بعد از عملیات استحصال از کشتارگاههای طیور روانه بازار مصرف گردیده است.

 

آذری در پایان ضمن اشاره به وضعیت شهرستان از نظر تعداد واحدهای مرغداری و ظرفیت یک میلیون قطعه در هر دوره جوجه ریزی گفت : با همکاری و مشارکت مرغداران و تولید کنندگان در رعایت فواصل جوجه ریزی، امنیت زیستی ( بیوسکیوریتی ) می توان به حفظ تولید و اشتغال پایدار و جلوگیری از خسارات اقتصادی  تولید کننده کمک نمود.

 

انتهای پیام/