محمد رئیس زاده رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور در گفتگو با صبح توس؛ اظهار کرد: اردوهای جهادی در حوزه بهداشت و درمان خیر و برکتهای فراوانی برای اهالی ساکن در مناطق کمتر برخوردار و مرزی صعبالعبور داشته است.
وی افزود: اردوهای جهادی در چنین مناطقی دسترسی به متخصصان و کادر درمانی را برای مردم تسهیل میکند و در مناطقی که با مراکز بهداشتی فاصله زیادی دارند این فعالیتها به شکل رایگان خدمات را در دسترس مردم قرار میدهند.
رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور ضمن اشاره به رفع شدن مشکلات مردم و پیگیری تخصصی مشکلات آنها در مراکز استانها گفت: این خدمت مهمی است که در سال حدود 8 میلیون نفر با تلاش بسیج جامعه پزشکی در مناطق محروم به این شکل تحت پوشش قرار میگیرند.
وی با بیان اینکه برای خود جامعه پزشکی این فعالیتهای جهادی سازنده و فرهنگی است افزود: پزشکان و متخصصان که درگیر روزمرگیها هستند فرصت پیدا میکنند در بین مردم مناطق محروم حضورداشته باشند و از نزدیک با مشکلات مردم آشنا شوند لذا خود این اقدام اثر سازنده و ماندگار فرهنگی میگذارد بهطوریکه افراد شرکتکننده در این اردوها اکثراً بهصورت دائمی از این فرصت استفاده میکنند و تمایل به حضور در اردوهای جهادی دارند.
رئیس زاده تصریح کرد: ارتباط مستمر و پایدار با مردم محروم منطقه میتواند این روند را تقویت کند و قطعاً این عمیقتر شدن تعاملات امر مهمی است که برای سال آینده در دستور کار قرار دارد تا گروهها با اعضای ثابت در منطقهای ثابت فعالیت جهادی داشته باشند.
وی افزود: سالانه نزدیک به 60 بیمارستان صحرایی بر اساس برنامهریزی برپا میشود که علاوه بر بیمارستانهای ثابت و خانه بهداشت، تیمهای تخصصی در مناطقی ثابت و مشخص جغرافیایی با این هدف که بیشتر و عمیقتر با مشکلات منطقه آشنا شوند و بتوانند مؤثرتر خدمت داشته باشند، اعزام میشوند.
رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور ضمن اشاره به ارائه خدمت 8 میلیون نفری در سال به مردم محروم با کمک پزشکان و متخصصان که عاشقانه فعالیت دارند خاطرنشان کرد: با وزارت بهداشت تعامل خوبی در این زمینه صورت گرفته که قطعاً هر چه این ارتباطات گستردهتر شود برای ارتقای بهداشت مردم منافع بیشتری را به همراه دارد.
انتهای پیام/