آیتالله آملی لاریجانی:
بسیاری از افرادیکه ادعای اصلاحطلبی داشتند داعیهدار مکتب سکولاریسم بودند/ انسان موحد نمیگوید که آمریکا با یک بمب میتواند همه ما را نابود کند/سکولاریستهای دوران اصلاحات باوری به تأثیرگذاری شرعیات در حکومتداری نداشتند

رئیس دستگاه قضا گفت: سکولاریستهای دوران اصلاحات باوری به تأثیرگذاری شرعیات در حکومتداری نداشتند.
به گزارش سرویس سیاسی صبح توس، آیتالله صادق آملی لاریجانی رئیس قوه قضائیه در مراسم افتتاحیه هفدهمین اجلاس سالانه بسیج اساتید که صبح امروز در تالار صبای سازمان صداوسیمای استان خراسان رضوی برگزارشده بود، گفتمان سازی را نکته کلیدی فرمایشات مقام معظم رهبری خواند و اظهار داشت: با بررسی در فرمایشات رهبری میتوان بهوضوح مشاهده کرد که ایشان تا چه حد به گفتمان سازی بر مباحث بنیادی و ایدئولوژیک توجه دارند.
وی ادامه داد: برای مثال حتی در زمانی که ایشان سیاستهای کلان اقتصاد مقاومتی را تبیین کردند، تأکید خاصی بر لزوم کار فرهنگی مؤثر پیرامون این طرح و تبدیل کردن آن به یک گفتمان حاکم برنهادهای اقتصادی داشتند که این اهمیت فعالیتهای ایدئولوژیک را نشان میدهد.
رئیس دستگاه قضا با تأکید بر اهمیت نگاه دینی و نقش آن در امورات زندگی خاطرنشان کرد: گفتمان جامع حاکم بر نظام اسلامی، نگرش توحیدی به مسائل است. جمهوری اسلامی بهعنوان تنها حکومتی که با داعیه حاکمیت دین بر شیوههای حکومتداری و جاری ساختن احکام شرع مقدس در جامعه انقلاب کرد و با خواست خدا و همراهی مردم به پیروزی رسید و در تمام رویکردهای خود در سیاست داخلی و سیاست خارجی تنها حکم خدا را در نظر میگیرد.
وی افزود: فردا عدهای نیایند ادعا کنند که ما سکولاریم اما قانون اساسی را قبول داریم. دروغ میگویند اگر نگرش توحیدی مسیر بر امورات نظام اسلامی را نفی کنند اما داعیه تبعیت از قانون از داشته باشند. اگر اینگونه گفتمانها جرأت عرضاندام پیدا کنند، کار بهجایی میرسد که فردی در نظام اسلامی پیدا شود و صراحتاً ادعا کند آمریکا با بمبهای اتمی خود میتواند در یکلحظه ما را به نابودی بکشاند. انسان موحد پشتگرمی به نفرات و تجهیزات ندارد، بلکه با باور به نصرت و فضل الهی همواره بر صراط حق راه میرود و هیچگاه ترسی از فلان بمب و موشک به خود راه نمیدهد.
سکولاریستهای دوران اصلاحات باوری به تأثیرگذاری شرعیات در حکومتداری نداشتند
آیتالله آملی لاریجانی تصریح کرد: بسیاری از آنهایی که داعیه اصلاحطلبی داشتند و میخواستند مسیر انقلاب را به قول خود اصلاح کنند، داعیهدار مکتب سکولاریسم بودند و با قانون اساسی زاویه داشتند؛ چراکه اصل دوم این قانون ـ که یکی از جامعترین و ایمانیترین کتب قانون در دنیاست ـ صراحتاً کلمه لا اله الا الله را گفتمان اساسی نظام عنوان و بر نقش دین در امورات زندگی تأکید کرده است و سکولاریست های دوران اصلاحات باوری به تأثیرگذاری شرعیات در زندگی و بالأخص جنبههای حکومتداری نداشتند.
وی بیان داشت: تمام نظریهپردازان غرب به این دلیل به ابتر ماندن در گفتمان سازی دچار شدند که تنها نگاه ماتریالیستی به زندگی انسان داشتند. اساس لا اله الا الله که در قانون اساسی ما وجود دارد، این مشکل را به صورتی مرتفع میکند که توجه یکسان به دنیا و آخرت انسانها در شیوههای حکومتداری، میتواند علاوه بر ایجاد تحول مثبت در زندگی فردی و اجتماعی دنیا، به سعادت اخروی نیز منجر شود.
رئیس قوه قضائیه در انتهای سخنان خود سیره امام راحل را بهعنوان شاخصی برای الگو گیری همه انسانها معرفی و اظهار کرد: وقتی از امام بزرگوار سؤال میشد که مثلاً در برابر فلان توطئه آمریکا ـ که کم هم نبوده است ـ چه بکنیم، ارجاع بهحکم خدا میدادند و این رویه ثابت ایشان در برخورد با مسائل بود. مقام معظم رهبری نیز بهعنوان خلف صادق ایشان، همواره با نگرش الهی با مشکلات مواجه میشوند و بنا به قولی از ایشان، بر قرائت سوره فتح مداومت دارند. واقعیت آن است که خداوند خالق کل شیء و رب السّماوات و الارض است و همه امورات اعم از توفیق و بلا از ناحیه قدسی پروردگار صادر میشود.
انتهای پیام/