همزمان با هفته وحدت، همایش باشکوه وحدت با حضور گسترده مردم، مسئولان و علما در شهرستان صالحآباد برگزار شد.
به گزارش خبرنگار گروه چندرسانهای پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ همایش بزرگ وحدت با حضور پرشور مردم فرهیخته شهرستان صالحآباد، مسئولان ارشد استانی و محلی، علما و بزرگان شیعه و سنی منطقه، فرماندهان نظامی و انتظامی و خانواده معظم شهدا و ایثارگران همزمان با هفته وحدت و میلاد پیامبر رحمت (ص) برگزار شد.
این مراسم باشکوه به همت فرمانداری و با مشارکت نهادهای فرهنگی و مذهبی و با هدف تبیین اهمیت وحدت اسلامی و تقویت همبستگی ملی در فضایی پر از صمیمیت و برادری برگزار شد.
در این گردهمایی ارزشمند، سخنرانان برجسته از جمله علمای شیعه و اهل سنت بر نقش محوری وحدت در حل چالشهای جهان اسلام تأکید کردند.
مولوی بهاالدین یوسفیکیا امام جماعت مسجد خلفای راشدین تربت جام، وحدت را کلید رهایی از دردهای مشترک امت اسلامی دانست و
همچنین حجتالاسلام علی عسکری معاون فرهنگی استاندار خراسان رضوی بر ضرورت اتحاد در برابر ظلم جهانی تأکید کرد.
محمد شاهرخی فرماندار شهرستان صالحآباد نیز، با تقدیر از روحیه برادری مردم صالحآباد، بر تداوم مسیر وحدت در عمل و خدمترسانی صادقانه تأکید کرد.
گفتنی است؛ حضور گسترده اقشار مختلف مردم و چهرههای شاخص استانی و محلی، جلوهای زیبا از انسجام و همدلی را در این همایش به نمایش گذاشت.
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!