درباره نویسنده
مدیر مرکز رشد دانشگاه حکیم سبزواری خبر داد:
میزبانی مرکز رشد سبزوار از ۹ شرکت دانشبنیان

مدیر مرکز رشد دانشگاه حکیم سبزواری گفت: پیشبینی میشود که بزودی، مرکز رشد دانشگاه حکیم سبزواری به میزبانی ۹ شرکت دانشبنیان میرود، این روند نشاندهنده توانمندی و پیشرفت اکوسیستم نوآوری در غرب خراسان است.
هادی برزویی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس» اظهار کرد: مرکز رشد سبزوار در حال حاضر پذیرای تعدادی از شرکتهای نوپا، رشد یافته و توسعه یافته است، در حال حاضر، ما دارای ۱۲ شرکت پیشرشد، ۱۶ شرکت در حال رشد و ۵ شرکت توسعهیافته هستیم.
وی افزود: به زودی، مرکز رشد دانشگاه حکیم سبزواری به میزبانی ۹ شرکت دانشبنیان میرود، این روند نشاندهنده توانمندی و پیشرفت اکوسیستم نوآوری در غرب خراسان است.
عضو هیأت مدیره دانشگاه حکیم سبزواری ابراز کرد: آینده کسبوکارها به فناوری و نوآوری در صنعت وابسته است و هر سازمانی که نتواند فناوری و نوآوری خود را بهروز کند و با علم جدید پیش برود، محکوم به شکست خواهد بود، به همین دلیل، هدف ما در مرکز رشد و پردیس علم و فناوری، معرفی این سازمان به عنوان قطب پیشرو و پیشران در حوزه علم و فناوری است.
برزویی ادامه داد: ماموریت ما ایجاد زیرساختهای فناوری برای علاقهمندان به این حوزه است، هر شرکتی یا فردی که ایدهای برای ورود به مرکز فناوری دارد، میتواند درخواست خود رو ثبت کند و وارد مرکز رشد شود.
وی اشاره کرد: در مرحله پیشرشد، ما به شرکتها کمک میکنیم که با آموزش در حوزههای مختلف کسبوکار، صادرات، بیمه، مالیات، نیروی انسانی، توسعه بازار و روشهای مختلف شرکتی، سازمان خود را سرپا نگهدارند.
مدیر مرکز رشد سبزوار بیان کرد: از دیگر خدمات ما، ارائه کمکهای مالی است، ما معمولاً گرندهایی به شرکتها داده و همچنین وامهای حداقلی با تنفس و نرخ بهره زیر ۴ درصد را به شرکتهای تازهکار و نیروهای جوان ارائه میدهیم، این وامها به شرکتها کمک میکند تا نمونه اولیه محصول خود را بسازند.
برزویی تأکید کرد: اگر کسی بتواند در زمینه تجاریسازی ایده خلاق خود تلاش کند و حداقل محصولی از خود بسازد، ما میتوانیم ارزیابی کنیم که چه چیزی تولید کرده و ظرفیت بازار آن را بسنجیم، در این مرحله، مهم نیست که محصولات به صورت کاملاً شفاف باشد، بلکه هدف این است که از گنگ بودن خارج شود، ما شرکتها را به عنوان شرکتهای خلاق پذیرش می کنیم.
وی در پایین خاطرنشان کرد: شرکتهای فناور معمولاً رشد کرده و وارد شهرکهای صنعتی یا فناوری میشوند و به سمت دانشبنیان شدن پیش میروند، در حالی که شرکتهای خلاق ابتدا وارد مرحله مرکز رشد میشوند و در نهایت میتوانند مجوز صنایع خلاق را از معاونت فناوری ریاست جمهوری دریافت کنند.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- وصیتنامه شهید ناصرالدین باغانی
- خواندن نماز لیله الدفن برای شهدای خدمت
- یوم السجاد قوچان، اثبات ارادت به یادگار کربلا
- دستگیری سلطان عینک خاورمیانه در طرقبه شاندیز
- برگزاری قرعهکشی مسکن ملی کاشمر در دهه فجر
- استخر دانشآموزی قوچان افتتاح میشود
- وصیتنامه شهید محمود کاوه
- «ویرانی» قطب صنعت چوب شمال شرق کشور است
- پارک بانوان نیشابور؛ گامی در ارتقای زندگی بانوان
- مهآبادی سرپرست فرمانداری تربتجام شد
آخرین اخبار
- نانواییهای شبانهروزی، تدبیر بسیج در بحران نان
- آئین معارفه اولین فرمانده انتظامی میانجلگه برگزار شد
- سکوت عجیب مجامع بینالمللی در برابر جنایات صهیونها
- آغاز عملیات انسداد چاههای غیرمجاز تربتحیدریه
- ضرورت ورود بنیادهای حمایتی به بحران آب بردسکن
- آسفالت ۱۰ هزار متر از معابر مسکنمهر تربتحیدریه
- یک مسابقه نیمهتمام و سکوتی نگرانکننده
- مدیران باید پیشگام فرهنگ کتابخوانی باشند
- برداشت ۴۷ هزار تن گندم از مزارع تربتجام
- مقاومت و پیروزی، معادلهای الهی و تاریخی
- مشاهده بیشتر