رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
سیدالشهدای خدمت؛

تمام مستضعفان عالم در ماتم

شهید رئیسی در افق جهانی رئیس جمهور شهید مقاومت جبهه محرومین و مستضعفان جهان در مقابل استکبار سرمایه‌داری صهیونیستی جهانی است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ او به دنبال رفع محرومیت‌های ایران عزیزمان بود؛ ساعت‌ها بی‌خبری از بدن پاره‌پاره و پیکر سوخته او در ناکجاآباد ایران، نشان افتخار و صداقتش بود.

هشتمین رئیس جمهور شهید ما، به عنایت امام هشتم و با نفس انقلابی مردم ایران، دولت جبهه مقاومت محرومان و مستضعفان جهان را در ام‌القری جهان اسلام تشکیل داد و امید می‌رفت با کمک دولتمردان انقلابی، به دولت محرومان نیز شهره شود.

این دولت در میدان خدمت به محرومان کامیابی‌های داشت؛ ما توفیق نداشتیم درخشش سید محرومان بر تارک «دولت محرومان و مستضعفان» را ببینیم؛ اما خون شهید، ناخالصی‌ها را به آتش می‌کشد و با حرارتش در قلوب مؤمنین، زمینه را برای ظهور خالص‌تر «دولت مستضعفان» و برداشتن گامی بلند برای رسیدن به قله ایران پیشرفته اسلامی و اقتدار بیشتر مقاومت جبهه مستضعفین جهانی، فراهم می‌سازد.

از دست دادن غیرمنتظره‌اش در مسیر خدمت غمی بزرگ شد که بر دل و چهره یک سرزمین نشست و یک ایران را سیاه‌پوش کرد؛ تا لحظه شهادت با مردم و در میان مردم ماند، رفته بود تا با کوله‌باری از رهاوردهای سفر به آذربایجان شرقی بارقه‌های امید و امیدواری را در دل مردم این خطه زنده کند.

این نخستین و تنها سفر او با هدف خدمت‌رسانی نبود، رییس دولت سیزدهم از ابتدای روی کار آمدن این دولت سفرهای استانی‌اش را با هدف حل دغدغه‌های مردم در مناطق مختلف کشور آغاز کرد؛ سفرهای استانی و بازدیدهای میدانی او از مراکز استان‌ها تا دورافتاده‌ترین و نقاط ایران اسلامی رهاوردهای ارزشمندی برای مردم به همراه داشت.

شهید جمهور آیت الله دکتر رئیسی برای خدمت بی‌منت به مردم سر از پا نمی‌شناخت و جلوه‌ای از مدیریت انقلابی را در اداره امور اجرایی کشور به ما نشان داد.

خوشا به سعادت شهید رئیسی عزیز که خداوند او را برای خود خرید و او را محبوب دل «همه» مردم ایران گرداند؛ شهادت راز مستور الهی را در مقابل همه چشمان غافل بندگانش افشا می‌کند؛ شهادت سید عزیزمان در طوفان مه، در گوشه‌ای دورافتاده از جغرافیای ایران عزیز سندی انکارناپذیر از صداقت و جدیت او در رفع محرومیت‌های ایران است.

مردم مؤمن و انقلابی ایران در فطرت الهی خود، صمیمیتی بیش از پیش با سید شهیدشان گرفتند؛ شهید رئیسی عزیز، آستان قدس رضوی را از بارگاه امام علی بن موسی الرضا علیه‌السلام به خانه محرومان بدل ساخت.

نشانه سر انگشت این شهید عزیز نه تنها در حاشیه شهر مشهد بلکه در دل محرومینی که اولین زیارت حضرت رضا علیه‌السلام را از دست سید محرومان می‌گرفتند، نقش بسته است.

سید شهیدمان پا را فراتر نهاد و در آستان قدس، میدان خدمت را برای جوانان انقلابی «محروم از میدان خدمت» گشود و با همین نَفَس در قامت رئیس جمهور، این رسالت را به دوش کشید؛ او در افق جهانی رئیس جمهور شهید مقاومت جبهه محرومین و مستضعفان جهان در مقابل استکبار سرمایه‌داری صهیونیستی جهانی است.

این سفرها به شهرها و استان‌های مختلف کشور ادامه یافت و سرانجام رئیس دولت سیزدهم پس از پشت سر گذاشتن روزها خدمت‌رسانی بی‌وقفه در شامگاه یکشنبه ۳۰ اردیبهشت‌ماه به شهادت رسید.

او آسمانی شد اما بدون شک تفکرش هر روز در دل و ذهن مردم زاده می‌شود و راهش در مسیر بی‌انتهای خدمت ادامه می‌یابد.

 ویژگی‌ بارز و برجسته اخلاقی که در راس همه آن‌ها قرار دارد روحیه اخلاص و مردم داری شهید رئیسی است

هاشم سجادی‌فر استاد دانشگاه آزاد اسلامی تربت‌جام در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ اظهار کرد: شهید رئیسی از زمانی که خود را شاخت همیشه مردم میدان و کمک به دیگران همراه با اخلاص بود و تا لحظه شهادت این مسیر را گم نکرد.

وی تصریح کرد:  شهید رئیسی دارای ویژگی‌های بارز و برجسته اخلاقی فراوان بود که در راس همه آن‌ها روحیه اخلاص و مردم داری شهید رئیسی است که باید الگویی برای مسئولان باشد.

 استاد دانشگاه آزاد اسلامی تربت‌جام بیان داشت: شهید رئیسی خدمت و کار برای مردم را در هر شرایطی بدون منت و همراه با اخلاص سرلوحه اهداف و برنامه‌های خود قرار داد و این روحیه و رویه ارزشمند را تا آخر زندگی دنبال کرد.

سجادی‌فر خاطر نشان کرد: شهید رئیسی شخصیتی بود که از جنس مردم بود و برای رفع دغدغه‌های مردم از هیچ تلاش دریغ نکرد و همواره خود را خادم مردم می‌دانست و به آن افتخار می‌کرد.

وی در پایان بیان داشت: باید زندگی، شخصیت، خدمات و ویژگی‌های شهید رئیسی به نحو مناسب توسط فعالان فرهنگی و اجتماعی در جامعه بین مردم و جوانان منتقل شود.

شهید رئیسی خادمِ صدیق ولایت و ملت بود

حجت‌الاسلام حسین اسلامی امام جمعه تربت‌جام در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ با بیان اینکه شهید رئیسی خادمِ صدیق ولایت و ملت بود؛ اظهار کرد: آیت الله رئیسی یک چهره معروف در دفاع از مظلومیت و حقیقت برای عدالت خواهان دنیا بود.

وی با تاکید بر اینکه همه مسائل در مسیر خود ادامه پیدا می‌کند به بیانات رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و گفت: مردم نگران نباشند و همه مسائل در مسیر خود دنبال می‌شود.

امام جمعه تربت‌جام بیان داشت: حضور گسترده مردم در مراسم گرامیداشت شهادت آیت الله رئیسی حمایت از اهداف و مسیر انقلاب اسلامی است.

حجت‌الاسلام اسلامی خاطر نشان کرد: شهید آیت الله رئیسی در قول و در عمل نشان داد که پیرو مکتب حضرت امام ره است پیرو مکتب مقام معظم رهبری است که از مهم‌ترین ارکان آن خدمت صادقانه و بی منت به مردم است.

وی در پایان بیان داشت: همان طوری که مقام معظم رهبری فرمودند راه خدمت به مردم راه تعالی این نظام و این انقلاب با قوت و جدیت ادامه پیدا خواهد کرد.

انتهای خبر/

1403-03-01 16:35 شماره خبر : 7065

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!