رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
استاد دانشگاه تربت‌حیدریه:

تجاوز آمریکا شکست رژیم صهیونی را نمایان کرد

استاد دانشگاه تربت‌حیدریه گفت: دشمن صهیونی با گمان اینکه در کوتاه‌ترین زمان ممکن می‌تواند به اهداف نامشروع خود در ایران دست یابد، در باتلاقی سخت گرفتار شد و مصداق بارز آن درخواست کمک از آمریکایی‌ها و تجاوز به خاک وطن بود.

محمد محمدی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ اظهار کرد: مذاکرات غیر مستقیم آمریکایی‌ها در واقع یک عملیات فریب بود که پیش از این رهبر فرزانه انقلاب نیز به آن اشاره کرده بودند، در عین حال جمهوری اسلامی ایران در آستانه دور ششم مذاکرات و در یک اقدام هماهنگ بین رژیم صهیونی و ایالات متحده مورد حمله نظامی قرار گرفت.

وی تصریح کرد: این مذاکره در واقع سرگرم کردن برای غفلت از عملیات نظامی دشمن بود و قبل از آن تقسیم کار توسط آمریکا و رژیم صهیونی انجام گرفته بود و امروز رسانه‌های آمریکایی به این موضوع اذعان دارند.

محمدی با اشاره به پاسخ کوبنده و مقتدر جمهوری اسلامی در تجاوز به خاک وطن، گفت: این پاسخ تقریبا مرحله به مرحله هم به لحاظ تعداد هم به لحاظ کیفیت قطعات پروازی و انفجاری در حال افزایش است و در هر یک از این مراحل ما به نقل از شاهدان عینی خبرگزاری‌ها، خبرنگاران بین‌المللی که در سرزمین‌های اشغالی حضور دارند شاهد هستیم که در واقع شدت رو به افزایش انفجارات در هر مرحله سخن می‌گویند.

استاد دانشگاه تربت‌حیدریه بیان داشت: در عین حال غافلگیرشدن در هر مرحله نسبت به قبل، یا جنگ ترکیبی و موشکی به علاوه عملیات چنگال و جنگ الکترونیک که نمونه‌های آن را در تصاویری که پخش شد همگان ملاحظه کردند که چگونه سیستم و سامانه پدافندی دشمن را به خود درگیر می‌کند، یک موفقیت در عملیات چنگال است.

وی ادامه داد: آنچه که در واقع سردرگمی رژیم صهیونیستی را در ساعات و روزهای آتی رقم زده، توانمندی‌های نظامی ایران در ابعاد مختلف است که کیفیت و توان و شدت تجهیزات، افزایشی و تصاعدی شده است.

 این استاد دانشگاه گفت: وقتی موشکی از جمهوری اسلامی شلیک می‌شود تا به مقصد سرزمین‌های اشغالی برسد، یعنی از سیستم پدافندی پروازی آمریکا در آسمان عراق تا کشورهای همسو در جریان که حالا با یا میل یا به اجبار امریکایی‌ها درگیر پدافند هستند، تا هواپیماهای فعال فرانسوی، انگلیسی که در دریای مدیترانه در یونان و قبرس مستقر هستند در واقع باید از چندین لایه شرح بسیطی را برای رسیدن به خاک رژیم صهیونیستی طی کند که یک موشک بالستیک ساخت دانشمندان و فرزندان جمهوری اسلامی ایران همه آنها را پشت سر می‌گذارد و بر هدفی که پیش‌بینی شده با قدرت اصابت می‌کند و این بخشی از این توانمندی دستان قدرتمند جوانان اندیشمند این خطه است.

استاد دانشگاه تربت‌حیدریه گفت: دشمن صهیونی با گمان اینکه در کوتاه‌ترین زمان ممکن می‌تواند به اهداف نامشروع خود در ایران دست یابد اما در باتلاقی سخت گرفتار شد و مصداق بارز آن درخواست کمک از ایالات متحده و تجاوز این کشور به خاک وطن بود.

وی افزود: امروز حنجره دشمن صهیونی در دستان قدرتمند جمهوری اسلامی است و فرصتی پیش آمده تا درس عبرت تاریخی به این رژیم سفاک و اربابش آمریکای جناینکار بدهیم.

انتهای خبر/

1404-04-02 06:00 شماره خبر : 11914

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!