رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
امام جمعه تربت‌جام:

بسیجیان سربازان مخلص در خط مقدم انقلاب هستند

امام جمعه تربت‌جام گفت: بسیجیان جان بر کفان خط مقدم انقلاب، ولایت و جبهه مقاومت هستند و فلسفه و مأموریت مکتب بسیج احیای ارزش‌های دینی و قرآنی در بستر جامعه است.

حجت‌الاسلام حسین اسلامی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ با بیان اینکه بسیجیان سربازان مخلص در خط مقدم انقلاب هستند؛ اظهار کرد: بسیجیان جان بر کفان خط مقدم انقلاب، ولایت و جبهه مقاومت هستند و فلسفه و مأموریت مکتب بسیج احیای ارزش‌های دینی و قرآنی و الهی در بستر جامعه است.

وی تصریح کرد: شجره طیبه بسیج درخت تنومندی است که تاکنون توانسته با بهره‌گیری از نیروهای متعهد در صحنه‌های مختلف از دفاع مقدس تا عرصه عمران و سازندگی ایران اسلامی و مقابله با هجمه‌های شوم دشمنان نقش بسیار مهمی ایفا نماید.

امام جمعه تربت‌جام بیان داشت: وظیفه داریم تا با ترویج و تبلیغ فرهنگ بسیجی در راستای گسترش و تقویت روحیه ایثار، مسیر اهداف و آرمان‌های انقلاب اسلامی را هموارتر نماییم.

اسلامی خاطر نشان کرد: آسایش امروز مردم حاصل فداکاری و ازخودگذشتگی بسیجیانی است که با نثار خون خود نهال انقلاب و ایران عزیز را آبیاری کردند.

وی در ادامه بیان داشت: عملیات پیروزمندانه صادق یک و دو با ایمان به خدا، توسل و روحیه تفکر بسیجی اجرا شد؛ درحوزه تفکر بسیجی تسلیم، سازش و مذاکره معنا ندارد وبا سلاح توحیدی پیروزی به دست خواهد آمد.

با حفظ تفکر بسیجی می‌توان در مقابل استکبار ایستادگی کرد

امام جمعه تربت‌جام بیان داشت: تفکر بسیجی و روحیه مقاومت باید در جامعه حاکم باشد و از نفوذ دشمنان در بدنه بسیج و دیگر نهادها باید جلوگیری شود؛ با تفکر بسیجی می‌توان در مقابل استکبار ایستادگی کرد.

اسلامی در ادامه اظهار داشت: شهیدان و شخصیت‌های مومن، مانند شهید عبدالله میثمی و شهید سردار تهرانی مقدم به عنوان نمونه‌های از روحیه جهادی در تفکر  بسیجی معرفی می‌شوند.

وی تصریح کرد:  با حفظ تفکر بسیجی و روحیه مقاومت شکست برای مؤمنان معنا ندارد و امید به پیروزی و تحقق اهداف اسلامی وجود دارد.

امام جمعه تربت‌جام در ادامه بیان کرد: بسیج یادگار ماندگار و گران‌بهای بزرگ بسیجی جهان اسلام حضرت امام خمینی (ره) و رهبری معظم انقلاب است که برای حفظ و حراست ازدستاوردهای انقلاب و کشور تأسیس شده است.

در ادامه اسلامی خاطر نشان کرد: فلسفه تشکیل ارتش ۲۰ میلیونی این است که اجازه ندهیم انقلاب اسلامی دچار ارتجاع و عقب‌گرد شود.

راز ماندگاری انقلاب حفظ مکتب بسیج است

وی در ادامه بیان کرد: در طول ۴۵ سال انقلاب هر کجا که انقلاب دچار مخاطره و گرفتاری شده است شجره بسیج به فریاد انقلاب و کشور رسیده است بسیج در خط مقدم مبارزه با استکبار جهانی و دفاع از انقلاب است و امروز گفتمان بسیج در محور مقاومت مقابل رژیم صهیونیستی، مقاوم ایستاده و پوزه استکبار جهانی را به خاک مالیده است.

امام جمعه تربت‌جام با اشاره به راز ماندگاری و تداوم انقلاب اسلامی خاطر نشان کرد: مقام معظم رهبری در جمع خبرگان فرمودند، مهمترین مسئولیت رهبری حفظ جهت‌گیری اهداف انقلاب اسلامی است و تا امروز رهبری مانع انحراف، ارتجاع و عقب‌گرد انقلاب اسلامی شدند، نعمت ولایت است که در این سال‌ها هر جا افرادی، مسئولانی وسیاسیونی آمدند و خواستند قطار انقلاب را از ریل اصلی خودش خارج کنند رهبری از آرمان‌های انقلاب حفظ و حراست و پاسداری نموده است.

اسلامی بیان داشت: خطر در کمین ما است اگر جوامع، انقلاب و مدیران گرفتار اشرافیت‌گری و سوء عاقبت‌بخیری شوند نقطه ارتجاع انقلاب است، مدیران به جای دل سپردن به اشرافیت‌گری دل به خدمت به توده مردم و مستضعفین بسپارند.

بسیج پیشرو خدمت‌رسانی به مردم است

امام جمعه تربت‌جام یادآور شد: بسیجیان در هر عرصه‌ای که وارد می‌شوند گره‌گشایی و کمک را مدنظر دارند تا باری از دوش مردم بردارند.

وی تصریح کرد: بسیج به عنوان مجموعه‌ای مردمی به‌صورت داوطلبانه برای رفع مشکلات کشور و به مردم پیش‌قدم بوده است.

اسلامی در پایان با بیان اینکه تبیین فرهنگ بسیج که ریشه در مقاومت اسلامی دارد، برای نسل جدید، وظیفه همگانی است، تصریح کرد: باید این روحیه ایثار، مجاهدت و مقاومت در فرزندان ما نهادینه شود.

انتهای خبر/

1403-09-03 06:19 شماره خبر : 9571

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!