علیرضا آذری رئیس شبکه دامپزشکی بجستان در گفت‌وگو با خبرنگار صبح توس  ضمن هشدار به کشتار خارج از چرخه نظارت بهداشتی دامپزشکی اظهار کرد: در راستای حفظ سلامت و بهداشت عمومی جامعه و همچنین جلوگیری از شیوع

بیماریهای قابل انتقال از دام به انسان بخصوص  بیماری تب کریمه کنگو از ذبح دام بدون نظارت های بهداشتی و خارج از کشتارگاه در زمان حرکت دسته های عزاداری خوداری کنند و حتی الامکان ذبح دام را در محل کشتارگاه دام صورت داده تا ضمن نظارت کامل کارشناسان دامپزشکی از انتشار عوامل بیماریزا جلوگیری به عمل آید.

 

وی افزود: کسانی که در هیئت ها و حسینیه ها مسئول ذبح و تکه کردن گوشت می باشند حتما از دستکش و ماسک و لباس کارمناسب استفاده نموده و به منظور اطمینان از سلامت گوشت لاشه های قربانی به مدت 24 ساعت در دمای یخچال (0-4) درجه نگهداری کنند.

 

رئیس شبکه دامپزشکی در ادامه با اشاره به اینکه خون و ترشحات دام ذبح شده در اماکن عمومی و احتمال تماس علاوه بر انتشار عوامل بیماریزا آلودگی زیست محیطی خطرناک  می باشد از عموم مردم خواست تا از ذبح دام در معابر جدا خودداری کنند.

 

انتهای پیام/